Netværk og mangfoldighed

Grøn Art blev etableret i begyndelsen af 2014 og har formået at indfri de store ambitioner om at blive Esbjerg-områdets førende anlægsgartnervirksomhed.

I spidsen for virksomheden er Michael Lundgaard, der er uddannet anlægsgartner og gartneritekniker. Han arbejdede i en årrække som driftsleder ved HedeDanmark efterfulgt af en periode som funktionsleder ved Esbjerg Kommune.

Grøn Art har et stort netværk i både den private og den offentlige sektor. Når vi indleder et projekt eller en vedligeholdelsesopgave, vil du blive mødt af en professionel og fagligt stærk medarbejder. Nærhed er vores arbejdsform, når vi servicerer entreprenører, virksomheder og boligselskaber – fra start til slut.

Bag Grøn Art står en professionel bestyrelse, der er med til at sikre, at væksten foregår kontrolleret og på et solidt økonomisk fundament. For vokse vil vi fortsat, og vi dyrker netværk og sponserer eliteidræt for at øge vores synlighed.

Grøn Art prioriterer medarbejdernes trivsel og faglige udvikling højt. Vi tager socialt ansvar og giver plads til personer, der har haft det svært, men kan blomstre ved at arbejde tæt sammen med en erfaren medarbejder. Vi tror på mangfoldigheden.