KLOAK Arbejde

Kloak Arbejde

vi ordner alt fra rottesikring til Kloakring, med Grøn ART ved din side er du sikret at der bliver levert et professionalt stykke arbejde af kompetente fagfolk.

Hvad Vi laver

her kan læse en kort beskrivelse af de ydelser vi tilbyder, hvis du vil vide mere kan du trykke på “læs mere”. hvis nogle af de diverse ydelser har interesse kan du tage kontakt til os

Græssåning Esbjerg

Tv-Inspektion

En TV-inspektion er et eftersyn af dit kloaksystem, hvor vi optager film og billeder af kloakkens konstruktion og driftstilstand med et lille kabelført kamera.

udgravning og bundopbygning

Rottesikring

Rotter kan blive til et stort problem, og kommer de ind i bygningen kan de gøre store skader på bygningen. Derfor udfører vi rottesikring af kloakker, så du ikke udsætter dig selv for mere fare, end højst nødvendigt.

Græssåning Esbjerg

Separatkloakering

Fremover er det kun spildevandet, der skal til renseanlægget, regnvandet skal ledes ud i søer, vandløb og havet. Dette giver mindre belastning på vandrensningsanlæggene.

Kloakering

Er dit afløb stoppet, eller løber vandet langsomt, så står vi altid klar til at rykke ud. Vores erfarne fagfolk er i stand til at finde den mest effektive løsning i hver given situation. Vi løser opgaven professionelt og leverer et resultat, som kan holde i lang tid.

omfangsdræn

Omfangsdræn

Et omfangsdræn er et system, som har til formål at lede vandet væk fra dit hus. Systemet kan sammenlignes med en form for tagrende, som er gravet ned i jorden rundt om huset langs ydermuren. De nedgravede rør fører vandet væk via en brønd til et afløbssystem.

Græssåning Esbjerg

Regnvandshånd-tering

Mulighederne for lokal afledning af regnvand er mange. En faskine eller et regnbed kan forsinke vandstrømmen og aflede regnvandet til beplantning, fordampning eller nedsivning.

udgravning og bundopbygning

Højvandslukker

Forhindre, at kloakvandet fra kloakken løber baglæns i kloakrørene og op igennem afløbet i din kælder, når det regner kraftigt, og kloakken ude i vejen ikke kan nå at lede regnvandet væk hurtigt nok med en Højvandsslukker

Grøn ART er din anlægsgartner i Esbjerg og omegn:

Vi har mere end 20 års erfaring

Når du benytter Grøn ART som samarbejdspartner, får du adgang til mere end 20 års erfaring inden for etablering og vedligeholdelse af grønne områder og belægninger.

OM OS

Din garanti for godt håndværk

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, din garanti for godt håndværk!

vi er professionelle og møder op med et smil fra start til slut når vi kommer ud.

OM OS

Professionel og fagligt stærk

Vi udfører alt fra sansehaver til store udendørs anlægsopgaver for internationale virksomheder.

Vi står klar til at tage enhver opgave op.

OM OS