Iværksættere med masser af erfaring

GrønART er en selvstændig Anlægsgartner virksomhed beliggende i Esbjerg med tætte bånd til Sydvestjyllands største virksomhed inden for erhvervsrengøring, ART Service A/S. De to virksomheder opnår synergier ved at tilbyde totalløsninger omkring serviceopgaver i Esbjerg og omegn.

Direktør og ansvarlig for den daglige drift i GrønART er Michael Lundgaard, der er uddannet anlægsgartner og har en overbygning som gartneritekniker. Michael har i 12 år arbejdet som driftsleder ved HedeDanmark efterfulgt af et år ved Esbjerg Kommune som funktionsleder.

Per Bach udgør den anden halvdel af det fælles selskab. Per har siden 1994 opbygget ART Service til en virksomhed med ca. 150 medarbejdere og en omsætning nær 50 mio. kr.

Sammen vil de to partnere udvikle en spændende virksomhed i Esbjerg med fokus på faglighed, kvalitet og konkurrenceevne samt et åbent og ungt arbejdsmiljø. Ledelsesformen i GrønART er præget af en høj grad af uddelegering og frihed under ansvar. Medarbejderne rustes til både at varetage egne opgaver og bidrage til at styrke hele virksomheden med ideer og inspiration til fælles bedste.

Vi ønsker alle at bære iværksætterånden, stoltheden og glæden ved at være en del af GrønART.